Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΜΠΑΡΜΠΟΥΡΗΣ

Μπαρμπούρη Μαρία
Η Μπαρμπούρη Μαρία, σύζυγος Νικολάου (το γένος Μπεληγιάννη), απεβίωσε στις 7-12-2002 και η κηδεία της έγινε στις 8-12-2002 στην Άνω Στενή.
Η Μαρία γεννήθηκε το 1926 και παντρεύτηκε το 1955 με το Νίκο Μπαρμπούρη (Αστυνομικό).
Ήταν 76 ετών και είχαν αποκτήσει μία κόρη, την Παρασκευή (Βούλα), που σπούδασε και σήμερα είναι γιατρός και έχουν και μια εγγονούλα από τη Βούλα, τη Μαρία.
Έζησε 29 περίπου χρόνια σε διάφορα μέρη, λόγω του επαγγέλματος του συζύγου της, μέχρι που συνταξιοδοτήθηκε.
Από το 1981 και μετά ζούσε στη Στενή.
Ήταν μια καλή νοικοκυρά και εργατική γυναίκα. Υπεραγαπούσε την οικογένειά της, το σύζυγό της Νίκο, με τον οποίο πέρασαν εύκολα αλλά και δύσκολα χρόνια, που όμως τα αντιμετώπιζαν μαζί με αγάπη, ομόνοια και αλληλοκατανόηση





Σπύρος Μπαρμπούρης
Ο Σπύρος Μπαρμπούρης απεβίωσε στις 13 Ιουλίου 1994 σε ηλικία 64 ετών.
Ήταν δασικός υπάλληλος και είχε αφιερώσει τη ζωή του στην προστασία των δασών και γενικά στη διαφύλαξη του φυσικού περιβάλλοντος, που είναι επιτακτικό αίτημα της εποχής μας, αν επιθυμούμε την επιβίωση του ανθρώπου και τη εξασφάλιση της οικολογικής ισορροπίας.
Ο Σπύρος όμως δεν έλειψε μόνο από την οικογένειά του αλλά και από τους φίλους του, την παρέα του, που με το ανεξάντλητο χιούμορ του και την ευχάριστη διάθεσή του σκορπούσε τη χαρά και το κέφι στη συντροφιά του.
Επίσης ο Σπύρος υπήρξε και ένας άριστος οικογενειάρχης.

Παντρεύτηκε στις 25 Οκτωβρίου του 1959 την Ειρήνη Σιμιτζή και απέκτησαν δύο παιδιά, το Βαγγέλη και τη Γιούλη, για τα οποία φρόντισε σαν στοργικός πατέρας για την πρόοδο κι αποκατάστασή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.