Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Παπασιμιτζής

ΣΙΜΙΤΖΗΔΕΣ



Ο παπαναστάσης Σιμιτζής χειροτονήθηκε παππάς το 1875. Σύζυγος του η Παρασκευή.Παιδιά του η Γιούλα που παντρεύτηκε τον Θανάση Ντούρμα, ο Βασίλης που παντρεύτηκε δυο φορές. δεύτερος γάμος η Παναγιού από τους Μακρήδες, ο Σταύρος που παντρεύτηκε στο Μίστρο και έμεινε εκεί, η Κατίνα που παντρεύτηκε τον  Θανάση Καμαριώτη(Παρέα), η Ελένη που παντρεύτηκε τον Μήτρο Γάτο.
1)      Γιούλα,βλέπε Ντουρμαίοι (Μανταλοί).


2)      Ο Βασίλης έκανε δυο γάμους. Από τον πρώτο γάμο έκανε την Παναγιού και τον Κώστα. Δεύτερος γάμος με τη  Παναγιού έκαναν την  Παρασκευή που παντρεύτηκε τον Ηρακλή Παλαιολόγο, τον Θανάση(Φούρναρης).
α)Η Παναγιού παντρεύτηκε τον Μιχάλη  και έκαναν δυο παιδιά.

      β)Ο Κώστας (1910-1987) παντρεύτηκε την Μαριάνθη Κουκουρίνη(1920-2000) από την Γλώσσα Σκοπέλου.
β.α)Έκαναν τον Βασίλη το 1945 που παντρεύτηκε την Κατερίνα Τσιβίκα από το Μαντούδι και έμειναν Αθήνα,παιδιά τους ο Κώστας και η Μαριάνθη.
β.β) Τον Δημήτρη το 1948  που παντρεύτηκε την Μαρκέλα Ψυχούλα από το Ακραίφνιο. Ονομάτισαν και αυτοί τα παιδιά τους Κώστα κα Μαριάνθη και μένουν στον Καράμπαμπα.
β.γ)Τον Σταμάτη το 1952 που παντρεύτηκε την Αφροδίτη Κυριάκου και έκαναν δυο κόρες την Μαριάνθη και την Κωνσταντίνα.


3)      Ο Σταύρος έκανε την Παρασκευή,τον Τάσο, τον Γιώργο,τον Θανάση


4)      Η Κατίνα κι ο Παρέας έκαναν τον Αντώνη,τον Βασίλη,την Λένη,την Παρασκευή,τον Κώστα που πήγε στη Λούτσα(Κουτσαμπέκης), και την Τούλα.(Βλέπε Καμαριωταίοι).


5)      Η Ελένη και ο Μήτρος Γάτος έκαναν τον Θοδωρή,τον Κώστα,την Πούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.