Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ

Η αναφορά στα γενεαλογικά είναι μια έρευνα και καταγραφή που βρίσκεται συνεχώς σε εξέλιξη .Υπάρχουν πάρα πολλές ελλείψεις τόσο σε στοιχεία όσο και σε φωτογραφικό υλικό. Σε περίπτωση που κάποιος έχει έγκυρα στοιχεία η γνώσεις καλό είναι να μας στείλει για α συμπληρωθεί το αρχείο. Σε πολλές περιπτώσεις το υλικό που μπορεί να μας στείλετε μπορεί να αποτελέσει συνδετικό κρίκο ώστε να προχωρήσουν και να τελειώσουν κάποιοι την ερευνά τους.


                                   ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

 Όλοι έχουμε στα σπίτια μας κρεμασμένες στους τοίχος παλιές οικογενειακές φωτογραφίες. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να τις ψηφιοποιήσετε ,να γράψετε τα ονόματα όσων απεικονίζουν και να μας τις στείλετε με όποια άλλα στοιχεία διαθέτετε.


                                          ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Αυτό αφορά περισσότερο τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Μπορείτε να μας στείλετε πολύ απλά πράγματα για εσάς. Πως λέγανε τον παππού σας, πως την γιαγιά σας, αν ξέρετε τα αδέρφια τους και αν μπορείτε να πάτε όσο  παλιά γίνεται κ.λπ.. Πολύ σημαντικό οι αναφορές να συνοδεύονται από χρονολογίες αν είναι δυνατόν.

                             
                                           ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ

Μπορείτε να μας στείλετε οποιαδήποτε ιστορία έχετε ακούσει που να αφορά το σόι σας η οποιαδήποτε άλλη ιστορία του χωριού.
                                   
                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.